miercuri, 1 iunie 2011

Oh..God! Ce poame!

 Dece cred unii ca sunt asa de bravi? 
 Dece cred unii ca li se cuvine totul?/:)
 Dece niste mucosi cred ca isi pot permite sa isi bata joc de cei cu scaun la cap si care muncesc din greu pentru ceva iar ei in schimb,copii de bani gata,primesc tot ce vor,la botu` calului?/:)
 Doamne8-|!Azi imi venea sa strig in gura mare,sa tip, sa urlu si nu numai azi..cand vad asa prosti..niste tarani jegosi care se cred ca au sange `albastru`... . Deci chiar numai suport sa vad unu dasta`..un proastovan/prostovanca care habar au sa imparta sau sa vorbeasca.. si vor numai lapte si miere cand defapt ei sunt niste trantori care nu fac nimic..
 Se cred asa destepti si isi permit si sa... is bata joc de `regina albina` (daca tot suntem la subiectul acesta)pe fata..deoarece ei stiu ca nu o sa pateasca nimic.Dar oricum ma linisteste putin gandul ca odata o sa ramana fara mami sau tati care sa ii ajute si atunci nu o sa mai se creada asa mari si tari.. A sii.. cand o vad pe unaa... de fapt nu pe una.. ca sunt mai mule:-j cand isi dau asa aere si fite se cred niste *citez: `stilate`*inchei citatul..:)) si isi dau ochii aia peste caaap 8-|.In fine o sa ajunga niste amarate moarte de foame..
  Voi aveti astfel de specimene in colectiv(scoala,servici,sala)..?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu